Szolgáltatások
window-dec-installation-platform_800
Ajtó-Ablak csere

A nyílászárók cseréit gyorsan és szakszerűen végezzük, hogy a lehető legkisebb javítási munkára legyen szükség, szakembereink a cserét órákon belül elvégzik és az eredmény több mint kifogástalan lesz. Díjmentes helyszíni felmérés ügyében keresse kollégáinkat!

burkol
Burkolás

A szakszerű burkolás fontosságát ki kell emeljük, hiszen évekig kell helyt állnia. A burkolat az építmény egyik fő alkotóeleme, ami nagyban meghatározza ingatlanunk hangulatát. Szakembereink több éves tapasztalattal tökéletes munkát végeznek. akár egy helyiséget, akár komplett ingatlant újít fel vagy épít profi brigádunkban garantáltan nem fog csalódni!

3
Napelem telepítés

Cégünk komplett napelem rendszerek telepítésével foglalkozik.
 Folyamatosan figyelemmel kísérjük a napelemes üzletág alakulását, keressük a legújabb termékeket és technológiákat, melyekkel széles körben tudunk megoldásokat kínálni meglévő és jövőbeni ügyfeleink részére.
 A beépített anyagok minőségének és szakembereink tapasztalatának köszönhetően megrendelőink számára kimagasló és komplex szolgáltatást nyújtunk. Díjmentes árajánlatért keresse kollégáinkat!

R_180410_N45_webview-5e4d1c12e2436
Villanyszerelés

Nagy tapasztalattal rendelkezünk háztartási és üzleti villanyszerelésben is! Számunkra nincs túl kicsi munka! Szolgáltatásaink minőségét 100%-os elégedettségi garancia garantálja. Cégünk igény szerint már a tervezési fázisban segít a legmegfelelőbb költségtakarékosabb kivitelezés kidolgozásában a Megrendelő igény szerint!

  • javítás
  • Felújítás, részleges felújítás
  • elektromos hálózat kiépítése, újravezetékelése
  • lámpák, kapcsolók, dugaljak szerelése
  • biztosítéktáblacsere Fi relé beépítése
  • Led világítások kiépítése
  • lakások, családi házak, társasházak, irpdák teljes körű villanyszerelése
  • mért fővezetékcsere
  • otthonfelújítási támogatás
project-11
Szoba festés

Ha lakásában szüksége van tisztasági festésre, megunta a falak színét vagy teljes körű lakásfelújításban gondolkodik és gyorsan, de szakszerűen szeretné kifestetni otthonát, forduljon hozzánk bizalommal. Tanácsainkkal segítünk színek és stílusok kiválasztásában is!

Rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk hozzád, akár hétvégén korán reggel vagy késő este is dolgozunk ha a helyzet úgy kívánja! A bútorokat és aljzatot lefóliázzuk a szobafestés ideje alatt. Kipróbált premium alapanyagokkal és festékekkel dolgozunk a tökéletes végeredmény érdekében. Rend és tisztaság marad utánunk. Díjmentes árajánlatért keresse Kollégáinkat!

installing-roller-shutter-on-window
redőny

A redőny nem csak a régi ajtók és ablakok szigetelésén javít hatásosan, hanem az új és jól szigetelő nyílászárók esetében az üvegfelületen keresztül történő nyári felmelegedést, illetve a téli lehűlést csökkentve, hatékonyan javítja a lakás szigetelését.
Mint látható redőny szereléssel nem csak komfortosabbá és biztonságosabbá teheti otthonát, hanem a kevesebb energiafelhasználás eredményeként, télen és nyáron is, jelentős összeget takaríthat meg.

Ahhoz, hogy mindezt meg tudja valósítani vállalkozásunk rendkívül széles redőnyválasztékkal várja Önöket. Többek között alumínium, műanyag, motoros, valamint szúnyoghálós redőnyök összes típusával.Ha Önnek kiváló minőségű redőnyökre van szüksége kérem forduljon  hozzánk bizalommal.

штукатурные-растворы-смеси
Dekorfal készités

A mai modern belsőépítészet design eleme a dekorfal. Általában a helyiség falai közül csak egy falat készítünk el, ami látványos, 3D-s struktúrált falfelület, ami a belépők tekintetét azonnal magára vonja. Az általunk készített felületek mindegyike egyedi és megismételhetetlen.
A magas minőségi anyagok lehetővé teszik, hogy akár csempére, uvegre vagy fára is elkészítjük a dekorfalat bontás, por és törmelék nélkül. Ezek a falak víz és dörzsállóak, így akár teljes fürdőszobát vagy konyhát is tudunk kivitelezni. Csak premium, luxus anyagokkal dolgozunk, így az elkészült falak több évig megőrzik eredeti struktúrájukat és színüket!
igény esetén bútorait is összhangba tudjuk hozni dekorfalával!
Keresse Kollégainkat, ha egy egyedi, felső kategóriás dekorfalat szeretne!